INSPIRATION
Inspiration för din fest
Det àr manga saker som gör festen eller eventet - gästerna, anledningen, platsen, inramningen och in sä klart inte minst maten och drycken. Här har vi samlat ett antal artiklar med inspiration och tips för att hiälpa dig som ska planera och arrangera. Läs och lat dig inspireras! Behöver du mer idéer eller tips är du siälvklart varmt välkommen att höra av dig - vi har har läng erfarenhet och brinner för att skapa upplevelser!
Vi är anslutna till vår partner Weddingstory besök gärna dem här
Historiens vingslag till maten
Säsongsfokus
Midsommar, jul, påsk eller halloween; det finns all anledning att ta tillvara på årets ledigheter för att underhålla släkt- eller vänskapsband, skapa gemensamma upplevelser och...
Event att minnas
Får ditt företag besök av prominenta gäster? Har ni ett jubileum att fira med kunder och leverantörer? Vi på Gastromix har lång erfarenhet av att...
Mat är passion
När du anlitar oss på Gastromix för ett cateringuppdrag kan du vara säker på att du inte bara får förstklassig mat, tillagad på närodlade och...
Konsten att njuta av sin fest
Fest! Visst är det något alldeles speciellt över det ordet. Förväntningarna det skapar, pirret i magen, glädje, skratt och naturligtvis god mat och härlig dryck....
Bröllop i fagra Östergyllen!
”Så grann står Östergyllen, i sommarfager prakt!” Så skaldade Sten Granlund, och visst kan det hända att vi är lite partiska, men visst är väl...
En bröllopsfest utanför ramarna?
En del har drömt om sitt bröllop sedan barnsben. Klänning med tyll och volanger, stilig frack och rosor. Stor fest med hela tjocka släkten och...
En bubblande dag!
Ingen dag bubblar väl så mycket som just bröllopsdagen. Men vilket bubbel ska man välja? Är dyrt alltid bättre än billigare? Och vad är egentligen...
Gourmandernas bröllopsmiddag
Att få njuta av en välkomponerad middag som får smaklökarna att jubla hela vägen från förrätt, genom mellan- och varmrätt till en fulländad efterrätt måste...
Koll på planeringen?
Det är mycket som ska klaffa på den stora dagen, men med en väl genomförd planering har ni alla förutsättningar att få den dag ni...
Rätt mind-set inför bröllopsdagen
Visst vill man att allt ska vara perfekt den där speciella dagen? Visst tänker man sig att solen skiner och allas ögon tindrar, att fåglarna...
Skapa en personlig bröllopsfest med tema
En bröllopsfest är en bröllopsfest är en bröllopsfest. Eller…? Hur ska det märkas att er fest är just er? Kanske kan ett tema hjälpa er att...
Upplevelsen börjar redan vid minglet
Så är vigseln klar. Ringarna sitter på plats på fingrarna och risgrynen har yrt färdigt och landat i brudens frisyr. Nervositeten börjar släppa och det...
EKOLOGISKT ÄR EKONOMISK
Många tror att det är dyrt att baka eget bröd och att alltid välja ekologiska råvaror. Med lite vilja, kunskap och engagemang är det helt tvärtom. Överblivet bröd återanvänds hos oss som ströbröd och vi väljer råvaror efter säsong.
På det viset får vi också en naturlig variation på maten som vi serverar. Hel- och halvfabrikat däremot blir för dyrt, och onyttigt. Sådan mat innehåller ofta glutamat (E620-E623) som är en industriellt framtagen smakförstärkare. Glutamat får all mat att smaka lika och anses dessutom av många vara skadligt för kroppen.

DET HANDLAR OM RESPEKT
Dåliga halvfabrikat som fiskpinnar och kåldolmar är bannlysta. Vi köper bara in svenskt kött så långt det går och till och med kryddor/oljor är ekologiska.
Inga råvaror återfinns på listor över utrotningshotade arter och vi försöker alltid att välja tillbehör som främjar mångfald i naturen.
Allas våra matval påverkar miljö och människor i hela världen så det är viktigt att vara matklok. Det handlar om respekt både för naturens gåvor och för dem som äter maten. Det ska kännas schysst hela vägen, från tillverkning till servering.

page-id: 62158
Vill du slippa stressen med att stå i köket på nyårsafton och bara njuta av kvällen?
Vi på Gastromix har satt ihop en exklusiv nyårssupé för avhämtning som sätter guldkant på er bjudning. Med fantastiska råvaror och kärlek till varje rätt, tar vi hand om maten så att ni kan fokusera på att fira in det nya året i lugn och ro.
Vår meny är en lyxig kombination av klassiska smaker och nya överraskningar – perfekt balanserade och serverade med stil 👌.
Förrätt
Laxbakelse med hummer och krondillscreme samt brödcrisp och skottsallad
Huvudrätt
Örtbakade kalvmedaljonger med tryffelpotatis samt portvinssås och sötsyrad fänkål
Efterrätt
Gastromix grand dessert . chokladtryffeltarte macarons, coulis, marängcrunch mascarpone och färska hallon
Pris 795:-/p
Oavsett om ni är hemma med nära och kära eller planerar ett större firande, kan ni beställa vår supé för avhämtning. Maten hämtas 31/12 mellan 12-13 på restaurang Aviatören vid Flygvapenmuseum 🤝. Beskrivning kring hur man värmer och lägger sista touchen följer givetvis med.
Vi ser till att allt smakar fantastiskt – ni slipper stressen! Win-win för alla 🙌
📞 Boka er nyårssupé: 070-495 95 61
✉️ bokning@gastromix.se